[pic=99_1234720418.JPG][pic=99_1234720563.JPG][pic=99_1234720484.JPG][pic=99_1234720300.JPG][pic=99_1234720203.JPG][pic=99_1234720033.JPG][pic=99_1234719956.JPG][pic=99_1234719880.JPG][pic=99_1234719817.JPG]Ook zondag moest een toch sterk strijdend VC de 3 punten laten liggen. Het begon allemaal goed de 1ste helft met een doelpunt van De Busser, 1-0. Net na de rust kreeg Bruynseels rood na een uitschuiver en moest VC meteen een penalty incasseren, 1-1 (50').Met 10 bleven de Pollet-boys vechten, maar ze kregen het deksel op de neus in de 73', 1-2. Ook de eindstand.[b]Inzet met echter veel individuele fouten[/b]Opvallend lovende reacties na de 3de VC-nederlaag op rij. Voorzitter Tony De Busser:' Er is ook vandaag een gebrek aan vertrouwen geweest, maar het team speelde met veel inzet. Individuele fouten werden direct afgestraft. Stilaan komen we in slechte papieren, maar we moeten blijven werken en punten pakken. We moeten de rust bewaren. De trainer behoudt ons vertrouwen.'[i]Extra verslag Kurt Van Leemput & Wendy/VC/ThalsFM:[/i]VC Herentals verloor voor de 4de keer op rij in eigen huis, ditmaal “shopte” Wijnegem de punten weg op Sint Janneke. Herentals begon zonder de geschorste Vechter, Van Beek kwam opnieuw in de ploeg. De bezoekers kregen in de aanvangsminuten de beste kansen, Van Achteren dwong Van Den Schoor tot een knappe redding en even later kon Somers van dichtbij niet scoren. Herentals knokte zich terug in de wedstrijd, de voorzet van Goos kwam in de voeten van Laeremans maar Hans kreeg de bal van dichtbij niet tegen de touwen. De wedstrijd bloedde dan even dood maar kwam opnieuw tot leven na een terugspeelbal die door de bezoekende goalie werd opgeraapt. De afgeweken vrije trap Van De Busser verdween in doel waardoor de thuisaanhang samen met de Sint-Lenaarts supporters de viering kon inzetten. Wijnegem dreigde nog wel even via De Langhe maar Van Den Schoor was bij de pinken. Net voor rust kwam rood-wit nog dichtbij de 2-0 maar Benijts besloot in de korte hoek rakelings naast.[b]Bruynseels rood: VC strijdvaardig met 10[/b]Net als een week eerder op Arendonk kreeg Herentals luttele minuten na de koffiepauze een strafschop tegen. Ditmaal was er echter niets aan de hand en bovendien kreeg Bruynseels totaal ten onrechte een rode kaart onder de neus geschoven. Arbitrale flater of niet, De Langhe bedankte en zette de strafschop feilloos om. Diezelfde De Langhe was even later nog bijna bij de 1-2 maar Van Den Schoor voorkwam verder onheil dankzij een schitterende reflex. Twintig minuten voor affluiten kwamen de bezoekers toch op voorsprong. Doet het u verbazen dat het opnieuw De Langhe was die met een rake kopbal kon scoren? Ondanks het slotoffensief van de thuisploeg veranderde aan de score niets meer zodat Herentals duidelijk in de hoek zit waar de klappen vallen. Wanneer na de wedstrijd ook nog eens blijkt dat alle ploegen die achter VC in het klassement staan, één of drie punten gesprokkeld hebben zal het iedereen wel duidelijk worden dat het stilaan vijf voor twaalf is geworden. Als het echter niet mee zit, zit het ook echt niet mee en dat is vandaag nogmaals gebleken. Wat anders rest VC dan iedere week te blijven strijden tot de punten en dit tot de allerlaatste speeldag. Volgende week kunnen ze dan wel rekenen op Vechter die uit schorsing terugkeert maar ditmaal zal VC Spiessens (gele schorsing en Van Den Schoor moeten missen (rode kaart tegen Kontich). [b]Sint-Lenaarts: toffe fans [/b]'Toch nog een speciaal woordje voor de supporters van Sint-Lenaarts die VC mee ondersteund hebben tijdens de wedstrijd en ook na de wedstrijd voor de sfeer bleven zorgen. Sorry jongens, normaal vieren we mee en dat weten jullie maar vandaag waren we niet echt in de stemming. Toch is het schitterend dat jullie John “beton” nog zo blijven aanmoedigen, het doet hem immens veel plezier. Nog veel geluk en voetbalvreugde in bevordering dit seizoen!', aldus Kurt Van Leemput/VC.